Laster...
Laster...
Du kan når som helst slette kontoen din og tilhørende data, i mobilappen eller på nettet. Slettingen er permanent og kan ikke angres.
Når du sletter kontoen din, fjernes følgende permanent:
Noen poster fjernes ikke når du sletter kontoen din:
Slettede kontoer og historier kan ikke gjenopprettes. Hvis du har et aktivt abonnement, må du si det opp først. Du kan administrere abonnementet ditt på prissiden og deretter slette kontoen din.
Hvis du ikke får tilgang til kontoen din, kan du sende oss en e-post fra adressen som er registrert på den, og be om at kontoen og dataene dine slettes: support@tehnolabs.com
Les mer om hvordan vi behandler dataene dine i personvernerklæringen vår.