Ladataan...
Ladataan...
Voit poistaa tilisi ja sen tiedot milloin tahansa mobiilisovelluksessa tai verkossa. Poistaminen on pysyvää, eikä sitä voi perua.
Kun poistat tilisi, seuraavat tiedot poistetaan pysyvästi:
Joitakin tietueita ei poisteta, kun poistat tilisi:
Poistettuja tilejä ja tarinoita ei voi palauttaa. Jos sinulla on aktiivinen tilaus, peruuta se ensin. Voit hallita tilaustasi hinnoittelusivulla ja poistaa sen jälkeen tilisi.
Jos et pääse tilillesi, lähetä meille sähköpostia tiliin liitetystä osoitteesta ja pyydä tilisi ja tietojesi poistamista: support@tehnolabs.com
Lue lisää tietojesi käsittelystä tietosuojakäytännöstämme.